Ereleden / Leden van verdiensten

Op vrijdag 29 november 2019 tijdens de ALV werden de volgende leden onderscheiden:
Arie Mooij en Niek Valk als Lid van verdienste; en Peter Bakker als erelid.

 

Arie Mooij is sinds jaar en dag steun en toeverlaat voor de jeugd: in het clubhuis, achter de bar, in de keuken of kleedkamers en langs het veld.
Voor bijna alle problemen vindt deze aimabele Limmenaar een oplossing maar kom je daarentegen simpelweg voor een tosti dan krijg je een lekkere tosti.
Terecht is Arie een van de club’s belangrijkste troubleshooters.
Door al zijn uitstekende activiteiten die hij jarenlang heeft uitgevoerd en hopelijk continueert, wordt hij benoemd als Lid van verdienste van de Castricumse Rugby Club.

DSC_9123-1800

DSC_9122-1800

 

Niek Valk is een echte bestuurder want een bestuurder kan veel dingen tegelijk.
Niek kan een vergadering voorzitten en tegelijk als internist assisteren bij een operatie in het Rode Kruis Ziekenhuis.
Vindt hij dan eindelijk zijn nachtrust, dan bestaat ook nog de mogelijkheid om enkele keren naar het Kiwihuis af te reizen om aldaar ook de zaak recht te sturen.
Deze sympathieke Castricummer heeft jarenlang onze club fantastisch geleid en Niek is onder andere mede verantwoordelijk geweest voor geconstrueerde sponsoring.
Zijn jarenlange uitstekende inzet rechtvaardigt een Lid van verdienste van de Castricumse Rugby club.

DSC_9119-1800

DSC_9118-1800

 

Peter Bakker vervult de rol van bar/kantine verantwoordelijke al decennia lang met een warm horeca- en rugby hart.
Een Casrc-er pur sang die al eerder werd onderscheiden als Lid van verdienste voor zijn tomeloze inzet bij onze vereniging.
Peter Bakker is een organisatorische topper ook op het gebied van het vinden en plannen van vrijwilligers.
Zijn horeca kennis wordt sinds jaar en dag zeer goed gebruikt om andere betrokkenen aan te sturen en te enthousiasmeren.
Bovendien is hij mede verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke bier-inkoop met Vitesse ’22, waardoor zeer aantrekkelijke inkoopprijzen worden bedongen.
Dat resulteert in fenomenale baropbrengsten die boekjaar-op-boekjaar cruciaal in onze baten zijn.
Het feit dat Peter Bakker ook externe contacten gebruikt voor zijn jarenlange waardevolle inzet bij CasRC, rechtvaardigt volgens de Commissie Onderscheidingen een Erelidmaatschap van de Castricumse Rugby Club. Niet in de laatste plaats ter aanmoediging om zijn inzet casu quo zijn adviserende rol te continueren.

Zelf heeft Peter Bakker rugby gespeeld in het 1ste team vanaf 18 tot 32 jaar afsluitend met het 1ste landskampioenschap van CASRC!
Geholpen met 3 clubhuizen te bouwen, en ettelijke renovaties en verbouwingen. Jarenlang grootse vrienden toernooien georganiseerd waardoor vele mensen de Rugby sport hebben leren waarderen en lid zijn geworden. Behalve kantine verantwoordelijke altijd clubfeesten en partijen georganiseerd.

DSC_9128-1800

DSC_9127-1800

 

 

Top